Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mauricio Ochmann

2011.04.01

 MAURICIO OCHMANN

Születési neve:Mauricio Ochmann Siordia, aki 1977. november 16-án született Celaya, Guanajuato, Mexikó-ban .Mauricio Ochmann mexikói színész, leginkább a telenovellákból ismerhetjük. Édesapja örmény festő és üzletember; gyerekként csatlakozott a helyi színházhoz. 16 évesen szerepelt a  La otra cosa nevű TV komédiában 2 évig.19 évesen Los Angeles-be, Santa Monica-ba ment színészetet tanulni a Joanne Baron Studióba. 3 év castingokkal teli év után kapott egy kisebb szerepet az Üzenet a palackban című Kevin Costner filmben. Ezt követően szerepet kapott a La casa en la playa című sorozatban, melyben együtt szerepelt  Valentino Lanus-szal és Cynthia Klitbo-val, majd együtt szerepelt Barbara Morival az Azul Tequila című sorozatban. Miután részt vett a TV Azteca másik produkciójában, szerepet kapott az Equus című filmben, melyért a legjobb új színpadi színész címet kapta a mexikói nemzeti egyesület szakkritikusa által. Több mint 16.000 bemutató után visszatért Los Angeles-be, hogy részt vegyen a That's life nevű showban. Ezt követően visszament Mexikóba, hogy leforgassa (többek között) Lorena Rojas-szal a Mint a filmekben című nagysikerű sorozatot. 2004-ben Benjamin Braddock szerepét kapta meg a The Graduate (az eredeti verzióban Dustin Hoffman játszotta az egyik főszerepet) mexikói változatában. 2005-ben 3 filmben is szerepelt.

2010

A Zone romantica cstornán futott  A klón című sorozat felújított változatában játsza a főszerepet olyan színészekkel együtt mint: Saúl Lisazo, Andrea López (Zorro álarca), Juan Pablo Raba (Édes dundi Valentina-Orestes), Sandra Echeverría (Marína - Marína).

Család
Felesége Maria Jose építészmérnök. Van egy közös gyermekük, Lorenza. A pár 2008-ban vált el.

Filmography
Jump to: Actor | Self
Hide HideShow ShowActor (19 titles)
2010 El clon (TV series)
Lucas/Diego/David

2009 Victorinos (TV series)
Victorino Mora

2007-2008 Victoria (TV series)
Jeronimo Ernesto Acosta (1 episode)
– Episode dated 4 December 2007 (2007) … Jeronimo Ernesto Acosta

2007 Dame chocolate (TV series)
Fabian (1 episode)
– Episode dated 5 March 2007 (2007) … Fabian

2007 Decisiones (TV series)
Federico (1 episode)
– Paraíso artificial (2007) … Federico

2007 Corazón marchito
El

2006 Marina (TV series)
Ricardo Alarcón Morales #1 (1 episode)
– Episode #1.1 (2006) … Ricardo Alarcón Morales #1

2005 Amarte así (TV series)
Ignacio

2005 Ver, oir y callar

2005 Tres
Carlos

2004 7 mujeres, 1 homosexual y Carlos
Carlos

2003 Ladies' Night
Desflorador

2003 Mirada de mujer: El regreso (TV series)
José Chacón

2001 Como en el cine (TV series)
Javier/Joaquin

2000 That's Life (TV series)
Samuel (1 episode)
– Pilot (2000) … Samuel

1999 Message in a Bottle
Mail Boy

1999 Háblame de amor (TV series)
Maximiliano (1 episode)
– Háblame de amor (1999) … Maximiliano

1998 Azul tequila (TV series)
Santiago Berriozábal

1997 La cosa (TV series)
Mother's son

Hide HideShow ShowSelf (1 title)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1650 Canadian Pharmacy Online No Script KelTriabe

(KelTriabe, 2019.10.18 15:45)

Tretinoin Without Prescription Uk Viagra Cialis E Levitra Contraindicaciones Cialis <a href=http://aquedan.com>order zoloft without script</a> Viagara 40 For 99

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Statisztika

Online: 6
Összes: 123657
Hónap: 9671
Nap: 332